Fremtidens vandteknologi
er ankommet

Acuvas prisvindende UV-LED-rensningsteknologi fjerner op til 99,99% af bakterier & virus og efterlader dig kun med en utrolig ren smag.

UVC Danmark er eksklusiv forhandler af Acuvas produkter i Skandinavien

Vandrensning til dit hjem

At købe et Acuva UV-LED vandrensningssystem betyder, at du køber det højeste kvalitetssystem, der giver det reneste vand til dit hjem og din familie.

Bygget specifikt til dit hjem-på-hjul

At vælge at leve off-grid er at vælge at leve frit, men en usikker vandkilde kan ødelægge det. Med et Acuva kan du have fuld tillid til dit drikkevand, uanset hvor du henter det. Det er den perfekte vandrenser til autocampere, varevogne og campingvogne!

Idéel løsning til både

Acuvas produkter er perfekte til både. Produkterne er lette, kompakte, nemme at installere og har et lavt strømforbrug. De kan køre på vekselstrøm eller jævnstrøm.

Vores tilgang bygger på følgende principper

Kemikaliefri vandbehandling

Sikker og praktisk

Miljøvenligt

Ingen vedligeholdelse er nødvendig

Hvordan fungerer UV-LED-rensning?

Acuva vandrensningssystemer bruger en to-trins proces til at rense vand for forurenende stoffer, bakterier og vira.

Forfilteret

Først behandles vandet af et avanceret forfilter, som fjerner 99,999% af aflejringer og klor. Dertil reduceres flourid, bly, kviksølv og andre forurenende stoffer samt ubehagelige lugte.

ArrowMAX

Dernæst strømmer vandet gennem Acuva UV-LED enheden, hvor UV-C lys påføres vandet. Dette inaktiverer 99,999 % af E. coli-bakterier og 99,3 % af Q Beta-vira.

Den smarte vandhane

Derefter passerer vandet gennem vores premium smart-vandhane med en hastighed på 2-5L i minuttet. NSF/ANSI 55 klasse ‘B’ certificeret.

Det bedst smagende vand

Nyd endelig den gode smag af dit rene drikkevand.

Højteknologisk, lavt klimaaftryk

Når skadelige patogener og bakterier udsættes for bestemte bølgelængder, deaktiveres de. Vores system bruger UV-lys og et avanceret forfilter til hurtigt og effektivt at rense forurenende stoffer, hvilket efterlader dig og din familie med usædvanligt rent drikkevand. Sammenlignet med konkurrerende filtreringssystemer kræver ArrowMAX færre filtre, mindre hyppige filterskift og ingen vedligeholdelse. Dette kan dramatisk nedbringe omkostningerne over tid.

Acuva videoer

Antal flasker sparet

Arrow 5 kan dispensere op til 900.000 liter vand i løbet af sin levetid