Hvad er UVC?

Ultraviolette stråler (UV) er elektromagnetisk stråler udsendt af solen, hvis bølgelængde er placeret mellem synligt lys og ioniserende stråling, såsom X-stråler og gammastråler.

 

Bølgelængder fra 200 til 280 nm kaldes UVC og er skadelig for vira, bakterier og andre mikroorganismer, men 200-230 nm er uskadelige for mennesker & dyr.

 

Ved en bølgelængde på 222 nm ødelægger UVC molekylære bindinger af mikroorganismernes DNA, hvilket gør dem ufarlige og forhindrer deres vækst og reproduktion.

FAR-UVC 222 nm

Sikker for hud og øjne – Ifølge de fleste undersøgelser er FAR-UVC-produkter sikre for hud og øjne. Far-UVC trænger ikke ind i det ydre lag af hud eller øjne, så det forårsager ingen vævsskader.
Konstant desinfektion – fordi FAR-UVC er sikkert for hud og øjne, kan produkter køre konstant. Enhederne kan till enhver tid arbejde for at dræbe patogener som vira og bakterier, så du aldrig starter fra nulpunktet.

Hvordan virker en bakteriedræbende enhed?

En bakteriedræbende enhed er udstyret med en særlig type lampe, der producerer UV-C ultraviolet lys, en frekvens, der er i stand til at nedbryde 99,9% af patogene mikroorganismer, såsom vira, skimmelsvamp, der findes i luften og på overflader.

 

UVC systemer bruges allerede i vid udstrækning til medicinsk og laboratoriesterilisering, og er her en anerkendt metode til desinficering.

Hvad er UVC

Når UV222 lampen tændes, ses en tydelig og stor effekt efter ganske få minutter.

Få mere information:

Skriv gerne til os for at modtage videnskabelige undersøgelser og artikler om emnet. 

Tlf.:   40 92 92 09

Mail: ska@uvcDanmark.dk