Teknologi til en sikrere og sundere fremtid

Banebrydende ny teknologi til bekæmpelse af bakterier, virus og svamp. 

Uden brug af kemi.

Sikker for mennesker.

Hospital Sygehus UVC Danmark FAR UV222 desinfiktion

Op til 99,9% desinficering

Ved en bølgelængde på 222nm ødelægges molekylære bindinger af mikroorganismernes DNA & RNA, hvilket gør dem ufarlige og forhindrer deres vækst og reproduktion

Dermed desinficerer områder med op til 99,9% når det belyses med 222nm lamper.

Fødevare rapport: Læs den her

Fødevarerapport, Listeria, Salmonelle, E-Coli, Staphylococcus: Læs den her

UVC-Danmark-fjern-bakterier-og-vira-uden-brug-af-kemi

Teknologien bag Far-UV-C 222

 

Den nye teknologi, Far-UV-C 222, er en viderudvikling af den gamle UV-lys teknologi som er blevet brugt i mange årtier til at desinficere ved at inaktivere vira og bakterier.

Den nye teknologi, Far-UV-C 222, er harmløs for mennesker og dyr, årsagen er at det øverste lag af den menneskelige hud består af døde celler, hovedsagelig lavet af proteiner – og det samme kan siges om det øverste lag af øjet.

Disse proteiner absorberer lyset ved 222nm, før det kan trænge igennem det øverste lag.

Hvad er UVC

Sikker for mennesker og dyr

Lyset er harmløst for menneskers hud og øjne. Det øverste lag af den menneskelige hud består af døde celler,hovedsageligt lavet af proteiner, og det samme kan siges om det øverste lag af øjet, disse proteiner absorberer lyset ved 222 nm, før det kan trænge igennem det øverste lag som består af døde celler. 

Læs rapporten: 12 måneders test med mennesker

One-year Ocular Safety Observation of Workers and Estimations of Microorganism Inactivation Efficacy in the Room Irradiated with 222-nm Far Ultraviolet-C Lamps

Læs videnskabelig publiceret rapport her: Safety and bactericidal effect of 222-nm ultraviolet C irradiation in healthy humans

Exploratory clinical trial on the safety and bactericidal effect of 222-nm ultraviolet C irradiation in healthy humans

Optimal bølgelængde for optimal desinficering. 

Far UV-C lampen består af et rør fyldt med en gas kaldet kryptonchlorid. Denne gas har den unikke egenskab, at den udsender Far UV-C-lys ved 222 nm.

Far UV-C lampen med det unikke og patenterede sikkerhedsfilter i UV222 blokerer bølgelængder over 230nm, og sikrer maksimal bølgelængde ved 222 nm.

Sikkerhedsfilterteknologien i lampen er et tyndt filter, der kun slipper lys igennem på omkring 222 nm og blokerer for al anden uønsket stråling. Det fungerer meget på samme måde som solbriller med UV-beskyttelse, blokerer UV-strålingen i at passere igennem og trænge ind i miljøet, hvilket gør lyset fra UV222 sikkert .

Far UV-C 222 lampen er den første ikke-skadelige UV lampe. 

Far UV-C222 lampen udsender en type UV-C lys, der i de korrekte doser og i kombination med den patenterede sikkerhedsfilterteknologi inaktivere patogener og virus, mens det forbliver ude af stand til at trænge ind i det ydre lag af pattedyrs hus eller det ydre tårelag i øjet. 

Far UV-C222 lampen er i overenstemmelse med kravene fra både lokale og internationale myndigheder, som kan ses her. 

Få mere information

Skriv gerne til os for at modtage videnskabelige undersøgelser og artikler om emnet.

Tlf.:   40 92 92 09

Mail: ska@uvcDanmark.dk