Fjern 99,9% af Covid-19, MRSA og andre vira samt bakterier med UV222 lampen fra danske  UV Medico.

 

Udviklet af forskere i Aarhus.

Aarhus Universitetshospital og Kolding Sygehus har opsat UV222 lamperne fra danske UV Medico for at beskytte personalet og patienterne mod Covid-19 og andre vira og bakterier.
Fjerner 99,9% af Patogener, både i luften og på overflader på få minutter.

Årtiers desinfektion med UV-lys

UV-lys er blevet brugt i over et århundrede til at desinficere miljøer ved at fjerne vira og bakterier. Det meste UV-lys er dog også skadeligt for menneskeligt væv, hvilket betyder, at folk ikke kan være til stede i rummet, når lyset er tændt. 

Samtidig er traditionelle desinfektionslamper kendt som excimer-lamper store, omfangsrige instrumenter, der kun passer til et laboratorium. 

Dette har dog ændret sig med UV222. 

Sætte en stopper for sekundære emissioner

UV Medicos Far UV-C lampe består af et rør fyldt med en gas kaldet kryptonchlorid. Denne gas har den unikke egenskab, at den udsender UV-C-lys ved 222 nm, når en udledning påføres den. Når lampen tændes, skaber elektricitet en udladning, der exciterer gassen, og efter kort tid udsendes UV-C lys ved 222 nm. 

En Far UV-C lampe uden filter udsender lys i et smalt bånd omkring en 222 nm top, men frigiver også sekundære emissioner omkring 235 nm og 250 nm. Disse ekstra bølgelængder er kendt som sidebånd eller sideemissioner. Disse bølgelængder er skadelige for mennesker, men det unikke og patenterede sikkerhedsfilter i UV222 blokerer dem, før de udsendes til det omgivende miljø. 

Sikkerhedsfilterteknologien i lampen fra UV Medico er et tyndt filter, der kun slipper lys igennem på omkring 222 nm og blokerer for al anden uønsket stråling. Det fungerer meget på samme måde som solbriller med UV-beskyttelse, blokerer UV-strålingen i at passere igennem og trænge ind i miljøet, hvilket gør lyset fra UV222 sikkert. 

Teknologi til en sikrere og sundere fremtid

Al denne teknologi er samlet i en lille, kompakt og vedligeholdelsesfri Far UV-C-lampe med en levetid på +5.000 timer. Når den tændes i intervaller, forlænges denne levetid, og lampen kan bruges i årevis. 

Derfor er Far UV-C lys den nye generation af desinfektionssystemer til optagede rum. Effektiv, sikker og overkommelig med en ydeevne, der kan sammenlignes med 35 luftskift i timen.

Sikkerhed

Sådan fungerer filteret

Dens unikke sikkerhedsfilterteknologi, Care222® fra  Ushio Inc. , gør UV222 sikrere end nogen anden desinfektionslampe på markedet. 

Sikkerhedsfilterteknologien i lampen fra UV Medico er et tyndt filter, der kun slipper lys igennem på omkring 222 nm og blokerer for al anden uønsket stråling. 

Det fungerer meget på samme måde som solbriller med UV-beskyttelse,  blokerer  UV-strålingen i at passere igennem og trænge ind i miljøet, eliminerer fuldstændig farlige længere bølgelængder og gør lyset fra lampen sikkert. 

 

Ring eller skriv til os for at få mere information eller bestille UV222 lamper. 

Tlf.: 40 92 92 09

Mail: info@uvcDanmark.dk